CREDEM ÎN MÂNCAREA BUNĂ

Facem mâncare gătită, sănătoasă și bună pentru câini, din iubire și respect faţă de ei și nevoile lor.

Dragi iubitori de patrupede mari, mici sau medii, va mulțumim tare de tot pentru susținere, pentru mesajele minunate și pentru că ne-ați completat formularul pe site în număr așa de mare. Trebuie să avem împreună încă puțină răbdare până la ziua primelor livrări. Suntem nevoiți să o devansăm pentru a putea să asigurăm mâncare sănătoasă pentru blănoșii voștri constant, cu cele mai bune ingrediente, în cele mai bune ambalaje, cu cele mai bune soluții de livrare.
Vom porni curând o campanie proaspătă de cumpărare de abonamente în avans care să ne ofere capitalul necesar pentru a face ce ne-am propus și promis. Sperăm să vă avem alături în continuare. Mulțumim și revenim cu mesaj în inbox-urile celor care au completat formularul și cu noutăți pentru cei care nu au apucat încă să completeze.

Ham hamham. adică
Sunteți minunați.

AMR...în curând!

Inscrie-te acum pentru 30% reducere la prima comanda!

Pregătește-te pentru o surpriză în inbox-ul tău! 💌 Codul promoțional va fi trimis curând pe adresa de email pe care o vei introduce mai jos. Stai liniștit, te vom anunța exact când să dai startul cumpărăturilor!

"*" indicates required fields

Va anuntam printr-un SMS & mesaj WhatsApp cand vom lansa magazinul online
Numele tau
Catelul este
Are alergii sau alte probleme de sanatate?
Sunt de de acord prelucrarea datelor cu caracter personal*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.